mei 19, 2016

Ontdek het park

dinoland-zwolle-plein

 

Over Dinoland Zwolle


In Dinoland Zwolle kun je weer even terug in de tijd van de dinosaurussen. Je loopt tussen soms tientallen meters lange exemplaren en leert van alles over ze. Dinoland is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en heeft alles in huis voor een geslaagd dagje uit voor zowel de dinofan als de niet-dinofan.

DinosaurussenDinosaurussen
Meer dan 65 dinosaurussen staan er in het park en een speciaal aangelegd dinopad voert je langs verschillende soorten uit de tijdperken Trias, Jura en Krijt. Van Plateosaurus tot aan de Parasaurolophus. Natuurlijk ontbreken ook de bekende T-Rex en Triceratops niet.

 


Activiteiten
activiteitenNaast de dinosaurussen zijn er diverse activiteiten die leuk zijn voor kinderen en volwassenen, zoals een hoogte- en laagteparcours, klimtoren, minigolf en lasergamen.
In het zogeheten Paleolab kun je ervaren hoe het is om Paleontoloog te zijn. Hier kun je allerlei ontdek activiteiten doen zoals goud zoeken, fossielen opgraven, dino’s kleien, dino’s verven en meer. Buiten ligt een groot skelet begraven die je met behulp van kwastjes bloot kunt leggen.
Is het minder weer? Dan leef je je in de ruime speelhal helemaal uit. Deze is voorzien van een groot klimtoestel en diverse interactieve games. Voor peuters is er zowel binnen als buiten een apart speelgedeelte.
Bekijk alle activiteiten


Restaurant restaurant
Spelen maakt hongerig en daar is rekening mee gehouden. Er is een gezellig restaurant aanwezig, voorzien van dinosaurus muurschilderingen zodat je je helemaal tussen de dinosaurussen kunt wanen.

Lees meer


360˚ fototour
Neem alvast een kijkje in het park.


 

Stichting
Dinoland is opgezet door dezelfde stichting als Summercamp Heino en Go Challenge – Outdoorpark Heino. Het doel van de stichting is om betaalbaar vermaak en verblijf voor iedereen mogelijk te maken. Bewegen wordt hierbij gestimuleerd. Dit is ook in veel onderdelen in het park terug te zien. Ook wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met mindervaliden.