mei 23, 2018

Vacature restaurantmanager

vacatures-dinoland-horeca-
 

Leiding geven in een uniek restaurant.

Kun jij goed coördineren, heb je gastvrijheid hoog in het vaandel staan en ben je per direct op zoek naar een uitdagende leidinggevende functie in de horeca? Dan is de functie Restaurantmanager bij Dinoland echt wat voor jou!
 
Over Dinoland Zwolle:
Dinoland is een in 2016 geopend nieuw dinosaurus-speelpark in Zwolle. Het park telt meer dan 100 levensechte Dinosaurussen en heeft diverse activiteiten in dinosaurus thema, waaronder een grote speeltuin, lasergamen, een hoogteparcours en minigolf. Dinoland beschikt over een fast casual restaurant waarbij er op snelle en efficiënte wijze goede kwaliteits maaltijden worden bereid. Zo werken we met Beter Leven producten.
 
Jouw functie:
Als Restaurantmanager ben je verantwoordelijk voor de snelheid en kwaliteit in het restaurant. Een optimale ervaring voor onze gasten, dáár draait het om in jouw functie. Je wordt aangestuurd door de locatiemanager, geeft leiding aan je eigen team medewerkers en werkt zelf actief mee op de werkvloer.
 
Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Het aansturen, enthousiasmeren en goed laten functioneren van jouw team medewerkers en stagiaires. Jij hebt de juiste medewerkers op het juiste moment op de juiste plaats staan.
 • De organisatie in de keuken. Je coördineert het bereidingsproces en bewaakt de snelheid van de bestellingen.
 • Het creëren van een optimale ervaring voor onze bezoekers door de kwaliteit, hygiëne, service en uitstraling in het restaurant te bewaken.
 • Zorg dragen voor naleving van HACCP- en Arbonormen.

 
Dit verwachten we van je:
Als Restaurantmanager beschik je over kennis en ervaring op het gebied van horeca/fast food en heb je goede leidinggevende vaardigheden. Je hebt oog voor kwaliteit zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen. Je krijgt energie van het ontwikkelen van een goede gastervaring en samen met jouw team zorg je ervoor dat de bezoeker altijd centraal staat. Gastvrijheid zit jou in het bloed!
 
Daarnaast beschik je over:

 • Minimaal één jaar leidinggevende ervaring in de horeca.
 • Een afgeronde MBO of HBO opleiding, bij voorkeur in de horeca.
 • Leidinggevende vaardigheden. Je bent positief kritisch, kunt je team aansturen en weet je medewerkers naar een hoger niveau te tillen.
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit. Gezien het karakter van de werkzaamheden is werken in de avonden, weekenden en met regelmaat op zon – en feestdagen voor jou geen enkel probleem. Daarnaast kun je geen vakantie opnemen in de maanden juli en augustus.
 • Een sterk verantwoordelijkheidsgevoel voor kwaliteit en gasttevredenheid. Je durft medewerkers erop aan te spreken als zij dit onvoldoende uitdragen.
 • Een leergierige persoonlijkheid. Je bent gemotiveerd om het Fast casual concept eigen te maken en werkt mee aan de verduurzaming van Dinoland.
 • Stressbestendig en probleemoplossend denkvermogen. Je kunt omgaan met grote bezoekersstromen en beslissingen nemen op ad hoc basis. Je bent in staat het algehele overzicht te bewaken en continu bij te sturen.
 • Woonachtig in de regio Zwolle is een pré.

 
Wij bieden:
Wij bieden een afwisselende functie aan binnen een unieke werkomgeving. Verder bieden wij een marktconform salaris. Het betreft een arbeidsovereenkomst van 38 uur. We zijn geopend van 1 april t/m 1 november van woensdag t/m zondag met de drukste periodes in vakanties en weekenden. Hier liggen dan ook je werktijden.
 
Sollicitatie:
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil je graag reageren? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar gert@dinoland.nl t.a.v. de afdeling personeelszaken. Mocht je vragen hebben, kun je contact opnemen via telefoonnummer 038-4680260

top-btn