januari 9, 2017

360˚ fototour

Benieuwd hoe het park er uitziet? Of wil je alvast een voorproefje? Kom alvast even binnenkijken in Dinoland Zwolle! Met de 360˚ fototour waan je je al even in het park en kun je alles rustig bekijken.

Instructies

In deze tour kun je zelf het park doorlopen en verschillende dino’s en activiteiten zien. Je kunt op je mobiel om je heen kijken door je vinger op het scherm te houden en hem heen en weer te bewegen of met je vinger te swipen. Je kunt inzoomen door twee vingers op de tour uit elkaar te bewegen en uitzoomen door twee vingers naar elkaar te bewegen. Op een computer hou je de linker muisknop ingedrukt en beweeg je je muis heen en weer. Je kunt de scrolknop gebruik om in en uit te zoomen. Door op de blauwe peilen te klikken/tikken kun je naar een volgende locatie.
Naast dat je verschillende delen van het park kunt bekijken, zijn er op sommige plekken ook geluidjes, zet je geluid dus aan! Ten slotte kun je nog de plattegrond of kaart rechtsboven in de tour gebruiken om op die manier te navigeren.

Bekijk de activiteiten
Boek je ticket hier

top-btn