december 9, 2015

Openingstijden

Dinoland tijdelijk gesloten

Het zijn zonovergoten lentedagen in een helaas leeg Dinoland. Hoewel we staan te popelen om alle dinofans, jong en oud, weer in Dinoland te kunnen ontvangen, zijn we tijdelijk gesloten, in ieder geval nog tot 5 juni 2020. Wij volgen hiermee de maatregelen van de Rijksoverheid en het RIVM op en hopen de verspreiding van het Corona virus zoveel mogelijk te voorkomen.

Wanneer gaat Dinoland weer open?

Helaas weten we dit nog niet. Dat komt omdat de maatregelen nog regelmatig wijzigen en er ook een kans is dat deze verlengd zullen worden. (Wij hopen uiteraard dat dat laatste niet nodig zal zijn.) Omdat het verwarrend is om steeds een nieuwe openingsdatum te communiceren, hebben we besloten om deze pas bekend te maken als we meer zekerheid hebben.

We hopen in ieder geval spoedig de poorten te kunnen openen (onze dino’s vragen immers regelmatig waar hun fans blijven). Ook wanneer we in de toekomst open gaan, zal veiligheid altijd het belangrijkste blijven. Achter de schermen wordt op dit moment heel gewerkt aan een zo veilig mogelijk Dinoland. Hierbij volgen we de richtijnen van het RIVM.
Wij hopen dan ook dat iedereen die ons dit voorjaar had willen bezoeken, later dit jaar alsnog een bezoek zal brengen aan Dinoland. Voor nu wensen we iedereen een goede gezondheid toe.

Wanneer weten jullie hopelijk meer?

Een nieuwe update zal in de week van 5 juni volgen.

top-btn