juli 13, 2017

Maatschappelijk betrokken

Dinoland zet zich in voor diverse projecten en goede doelen. Helaas kan, door ziekte, financiële of andere omstandigheden, niet ieder kind naar Dinoland komen. Dinoland ondersteunt daarom een aantal initiatieven die zich inzetten voor deze kinderen. Dankzij deze initiatieven kunnen deze kinderen een dagje onbezorgd naar Dinoland.

Dinoland steunt

Goede doelen en initiatieven die we op dit moment ondersteunen zijn onder meer:
Sponsoring logo's dinoland 2023

     

• Jantje Beton
Dinoland vindt dat kinderen op een leuke, inspirerende manier moeten kunnen spelen, leren en ontwikkelen. Niks is leuker dan op avontuurlijke wijze het leven ontdekken. Daarin vinden Dinoland en Jantje Beton elkaar. Elk kind moet kunnen buitenspelen, elke dag!

• Dikke Duimen Project van Isala Zwolle
Met het Dikke Duimen Project kunnen zieke kinderen die regelmatig een bezoek aan het ziekenhuis brengen, sparen voor een dagje Dinoland.

• Stichting Make a Wish
Make-A-Wish Nederland, eerder Doe Een Wens, bestaat al sinds 1989 en vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

• Ronald mc Donald huis Zwolle
Dankzij Ronald McDonald Huizen zijn ouders altijd binnen een paar minuten bij hun kind in het ziekenhuis.

• Ronald mc Donald Rally
Door de Ronald McDonald Rally worden er middelen geworven voor het gebruik van het Ronald McDonald Huis in Zwolle.

• Stichting Strijd Tegen Misbruik
Stichting Strijd Tegen Misbruik zet zich in voor kinderen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik door ze te ondersteunen met speciaal samengestelde pakketjes.

• Time for Heroes Kidsrun
Time for Heroes probeert met zoveel mogelijk lopers deel te nemen aan de 4 mijl of 1/2 marathon en daarbij gezamenlijk zoveel mogelijk geld in te zamelen voor oprichter Maik zijn strijd tegen Duchenne! Het geld dat Maik samen met de lopers inzamelt wordt gebruikt om de stichting Duchenne Parents Project te steunen.

• Bliss to Shine
Bliss to Shine zet zich in voor het vervullen van wensen van kinderen uit gezinnen die met kanker om moeten gaan.

• Kinderhulp Actie Zomerpret
Kinderhulp biedt gezinnen die in armoede leven de kans om een dag onbezorgd te genieten in diverse parken, waaronder bij ons in Dinoland.

top-btn