juli 13, 2017

Over de stichting

stichting-summercamp-heino

De stichting achter Dinoland

Dinoland is in 2016 opgericht door Stichting Summercamp Heino. Stichting Summercamp Heino is ook de oprichter van het in Wijhe gevestigde Summercamp Heino, een groepsaccommodatie met 1000 bedden waar uiteenlopende jeugdkampen georganiseerd worden. Sinds enkele jaren organiseert Summercamp Heino ook een eigen zomerkamp voor kinderen van 6 tot en met 16 jaar https://opzomerkamp.nl/. Vanuit de stichting is ook Woodland – Outdoorpark Heino ontstaan. Dit is een outdoorpark met restaurant in Heino.
Ook ElboBus en Classicbus zijn ontstaan vanuit dezelfde stichting. ElboBus bestaat uit een vloot luxe, maar betaalbare touringcars en Classicbus uit een vloot oldtimerbussen.


Het doel van de stichting

Het doel van de stichting is om betaalbaar vermaak (Dinoland & Go Challenge), verblijf (Summercamp) en vervoer (ElboBus) voor iedereen mogelijk te maken.

summercamp-woodland-elbobus-classicbus


Het doel van Dinoland

Alle activiteiten in Dinoland gaan uit van de belevingswereld van het kind. Het kind dat niets liever wil dan ontdekken en experimenteren.

Het is Dinoland’s missie om zo in te spelen op de belevingswereld van het kind dat de fantasie vrijuit gaat en het kind zich in een echte dinowereld waant.

Dankzij de combinatie van dinosaurussen en activiteiten staat de dino fan in Dinoland centraal, maar beleeft ook de niet-dino fan hier een geweldig dagje uit.


Sponsoring

Helaas kan, door ziekte, financiële of andere omstandigheden, niet ieder kind naar Dinoland komen. Dinoland ondersteunt daarom een aantal initiatieven die zich inzetten voor deze kinderen.

Bekijk onze partners

top-btn