juli 13, 2017

Over de stichting

De stichting achter Dinoland

Dinoland is in 2016 opgericht door Stichting Summercamp Heino. Stichting Summercamp Heino is tevens de oprichter van het in Wijhe gevestigde Summercamp Heino, een groepsaccommodatie met 1000 bedden waar uiteenlopende jeugdkampen georganiseerd worden. Vanuit de stichting is ook Go Challenge – Outdoorpark Heino ontstaan. Dit is een outdoorpark met restaurant in Heino. 
Ook Elbobus en Classicbus zijn ontstaan vanuit dezelfde stichting. Elbobus bestaat uit een vloot luxe, maar betaalbare touringcars en Classicbus uit een vloot oldtimerbussen.

Het doel van de stichting is om betaalbaar vermaak (Dinoland & Go Challenge), verblijf (Summercamp) en vervoer (Elbobus) voor iedereen mogelijk te maken.

summercamp-gochallenge-elbobus-classicbus

 

Het doel van Dinoland

Alle activiteiten in Dinoland gaan uit van de belevingswereld van het kind. Het kind dat niets liever wil dan ontdekken en experimenteren.
Het is Dinoland’s missie om zo in te spelen op de belevingswereld van het kind, dat de fantasie vrijuit gaat en het kind zich in een echte dinowereld waant.
Dankzij de combinatie van dinosaurussen en activiteiten staat de dinofan in Dinoland centraal, maar beleeft ook de niet-dinofan hier een geweldig dagje uit.

Helaas kan, door ziekte, financiële of andere omstandigheden, niet ieder kind naar Dinoland komen.
Dinoland ondersteunt daarom een aantal initiatieven die zich inzetten voor deze kinderen.
Bekijk de goede doelen