Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Ticketprijzen

Online tickets

Om een bezoek te brengen aan Dinoland is het noodzakelijk om vooraf een ticket aan te schaffen. Dat kan via de knop hieronder.

We werken met een tijdvak van binnenkomst zodat niet iedereen tegelijkertijd komt. Na aankomst mag u tot sluitingstijd blijven.

DINOLAND 2021 PRIJS P.P.
Dagticket 0 en 1 jaar Gratis
Dagticket 2 en 3 jaar € 7,95
Dagticket 4+ of volwassenen € 14,25
65+ en mindervaliden 2 euro korting

(Prijzen zijn inclusief boekingskosten)

Groepen PRIJS P.P.
Schoolreis entree (klik voor meer info) € 8,50
Schoolreis entree + menu (klik voor meer info) € 11,50
Groepstarief voor groepen vanaf 15 personen Niet beschikbaar in seizoen 2021
Kinderfeestje (klik voor meer info) € 14,25 per kind, € 12,50 per begeleider
PARKEERTARIEF PPER AUTO PER BEZOEK
Parkeren *(zie toelichting) € 5,-
Parkeren kinderfeestje/schoolreisje € 2,50
Parkeren touringcars Gratis

* Een geboekt ticket geeft geen garantie tot een parkeerplek. Parkeren kost 5 Euro. Betaling is bij het uitrijden van de parkeerplaats via contactloos betalen, of u kunt een parkeermunt kopen bij de receptie.

Mocht op drukkere dagen bij aankomst de parkeerplaats vol zijn, dan wordt u doorverwezen naar de parkeerplaats van de nabijgelegen IJsselhallen. Parkeren kost hier 6 Euro. Er rijdt een pendelbus om u naar Dinoland te brengen en retour. Neemt u dus voor de zekerheid mondkapjes mee.

Alternatief: U kunt ook parkeren bij nabijgelegen Campus Windesheim, ca. 1 kilometer en 8 minuten loopafstand. Hier kost parkeren 2 Euro en op sommige dagen is het gratis. Hier rijdt geen pendelbus!

Mag de hond mee naar Dinoland?

Honden zijn bij Dinoland welkom. Ze mogen overal op het park komen, behalve in de overdekte speelhal. Verspreid over het terrein zijn drinkbakken te vinden. Ook is er een hondentoilet aanwezig.