juli 27, 2020

Horeca in Dinoland

Eten en drinken bestellen

We hechten veel waarde aan dierenwelzijn en daarom hebben al onze producten een Beter Leven Keurmerk en is er altijd een vegetarische keuze.

We hebben een groot restaurant waar u terecht kunt voor broodjes, snacks, friet, pannenkoeken, drankjes etc.
Je ontvangt een buzzer die afgaat wanneer je bestelling klaar is.

Bij het terras hebben we onze mooie nieuwe piloten-buitenbar Goggles. Hier kun je zelf uit de koelkast broodjes, gebak, koude dranken etc. pakken en afrekenen bij de kassa. Wil je ook iets warms bestellen dan kan dit ook hier, je kunt daarbij kiezen uit diverse snacks, patat en pannenkoeken. Je ontvangt een buzzer die afgaat wanneer je bestelling klaar is. De bestelling kun je afhalen in het restaurant.

In de Kiosk van het Paleolab zijn diverse koude en warme dranken verkrijgbaar, ook lekkere koeken, candybars, nacho’s, fruit, slush, ijs en diverse broodjes.

Ook op de binnenplaats bij de Foodtruck tegenover het theater kunt u diverse dranken en etenswaren kopen.

Menukaart (versie 2024)

2024 Menukaart Dino Cafe_NL_v7

Bekijk de menukaart in groot formaat

 

Glutenvrij eten

We hebben diverse glutenvrije producten in ons assortiment, zoals frikandel, frites, mayonaise, meer”granen” broodje, hamburger en een salade. Om kruisbesmetting te voorkomen werken we met een aparte, specifiek voor glutenvrij bestemde frituur.

Allergenen kaart

We maken gebruik van een aparte frituur om uw glutenvrije producten te bereiden. We gaan zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie/voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten. Alle gerechten worden bereid in een keuken waar ook pinda’s en noten verwerkt worden.

Allergenen Dinoland 2024

Bekijk de Allergenen kaart in groot formaat

top-btn