juli 27, 2020

Horeca

Eten en drinken bestellen

Het bestellen van eten en drinken werkt dit jaar net even anders. Het restaurant zelf is gesloten, maar het is wel mogelijk om op diverse plekken een bestelling te plaatsen.

In de Kiosk van het Paleolab zijn diverse koude en warme dranken verkrijgbaar, tevens een beperkt assortiment broodjes, koeken, chips etc.

Bij het terras is een bestel- en uitgiftepunt. Hier kunt u zelf uit de koelkast broodjes, gebak, koude dranken etc. pakken en afrekenen bij de kassa. Wilt u tevens iets warms bestellen kan dit ook hier, u kunt daarbij kiezen uit diverse snacks, patat en pizza. U ontvangt een buzzer welke afgaat wanneer uw bestelling klaar is. De bestelling kunt u afhalen in het restaurant, neemt u daarbij de looprichting in acht.

Ook op de binnenplaats bij de Foodtruck tegenover het theater kunt u koude en warme dranken, broodjes, chips etc. afhalen en een bestelling plaatsen voor de warme keuken dmv een buzzer.

Menukaart

Menukaart DL juli 2020

 

Glutenvrij eten

Wij hebben diverse glutenvrije producten in ons assortiment, zoals frikandel, frites, mayonaise, meer”granen” broodje, hamburger, pecannotencake en salades. Om kruisbesmetting te voorkomen werken wij met een aparte, specifiek voor glutenvrij bestemde frituur.

Allergenen kaart

Dinoland Allergenen 2020 24 juli
top-btn