maart 13, 2020

Coronamaatregelen

Voor een veilig en leuk dagje Dinoland.

WSinds vrijdag 21 mei zijn wij weer open. Veiligheid voor uw kinderen, uzelf en ons gaat boven alles, daarom hebben we de volgende maatregelen opgesteld:


Voorafgaand aan uw bezoek

Binnenruimtes tijdelijk gesloten, vanaf 5 juni weer open.

Vanuit de overheid is besloten, dat de binnenruimte-attracties gesloten moeten blijven. Dat houdt in ons park in dat de volgende activiteiten tijdelijk gesloten zijn: Lasergame, indoor speelhal met peuterzone en T-Rexpeditie. Het is belangrijk dat u dit vooraf weet zodat u niet voor verrassingen komt te staan tijdens uw bezoek. Vanaf zaterdag 5 juni zijn deze ook weer toegankelijk.

Lagere capaciteit

Om ervoor te kunnen zorgen dat er onderling voldoende afstand (1,5 meter) gehouden kan worden, is het aantal bezoekers dat per dag een bezoek aan Dinoland kan brengen lager dan normaal. Dit wordt gereguleerd via ons ticketsysteem.

Koop uw ticket online

Het is noodzakelijk om uw bezoek vooraf te reserveren. Alle tickets zijn dagtickets. Na het kiezen van een datum kunt u een tijdsblok van een half uur kiezen waarin u met uw gezelschap arriveert. We werken met een begintijd zodat niet iedereen tegelijkertijd binnenkomt. Op die manier kunnen we de bezoekersstroom reguleren. U kunt tot sluitingstijd blijven.

Telefonisch kan niet worden gereserveerd.

Symptomen?

Heeft u symptomen, zoals hoesten, niezen, koorts of een loopneus, dan verzoeken we u om uw bezoek op een ander moment te plannen. U kunt contact met ons opnemen om de tickets te verschuiven via info@dinoland.nl

Geen negatieve corona-test nodig voor een bezoek!

Cadeaucodes

Heeft u een digitale cadeaucode of tegoedboncode, kunt u deze op een online boeking inwisselen. De codes beginnen altijd met FH. Wij doen niet mee aan actiepagina’s zoals Actie van de dag, heeft u daar codes voor dan is dat voor een ander dinopark!


Tijdens uw bezoek

Mondkapjes

Wij houden hierbij de landelijke richtlijnen aan. Op dit moment is dit buiten een advies en geen verplichting. In de binnenruimtes is een mondkapje voor personen vanaf 13 jaar wel verplicht.
Onze Rangers dragen allemaal een mondkapje.

Richtlijnen en instructies

Bij iedere activiteit staan adviezen en richtlijnen. Wij verzoeken u om deze op te volgen. Ook vragen wij u de eventuele instructies van onze medewerkers op te volgen, zodat we er op die manier samen een geslaagd dagje uit van kunnen maken.

Horeca en contactloos betalen

Ons restaurant is helaas gesloten, maar op het terras kan wel gegeten en gedronken worden. Bestellen kan aan onze vernieuwde piloten-buitenbar ‘Goggles’ of online via de webapp. In het restaurant kan de bestelling vervolgens afgehaald worden. We hebben dit jaar weer een uitgebreidere menukaart met verse produkten.

We werken dit jaar in Dinoland zoveel mogelijk contactloos. Dat betekent dat vrijwel al het betaalverkeer contactloos gaat.

Afstand

Volwassenen dienen minimaal 1,5 meter afstand tot andere volwassenen te houden. Kinderen vanaf 13 jaar dienen ook minimaal 1,5 meter afstand tot volwassenen (buiten hun gezelschap) te houden. Kinderen t/m 17 jaar hoeven onderling geen afstand te houden.

Desinfectiestations

Op diverse plekken in het park kunt u uw handen desinfecteren. Wij vragen u om hier gebruik van te maken.

Klimwand en Hoogteparcours

Hiervoor kunt u zich aanmelden bij de Guest Experience bij deze beide activiteiten, te herkennen aan de blauwe parasol. U krijgt een nummer en dit nummer wordt aangegeven op de digitale teller. U houdt zelf in de gaten wanneer u aan de beurt bent. Belangrijk! Dit zijn de voorwaarden om mee te kunnen doen:

  • Voor het hoogteparcours is een minimale lengte van 1.30 meter vereist
  • Voor zowel klimwand als hoogteparcours geldt, dat deze alleen gebruikt kan worden door deelnemers met dichte schoenen. Slippers en sandalen zijn niet toegestaan, dit is niet veilig.
  • Voor beide activiteiten geldt, dat u ter plaatse een gezondheidsverklaring moet ondertekenen.

Andere activiteiten

Alle andere activiteiten kunnen zonder reservering gedaan worden. Wij vertrouwen hierbij op ieders medewerking en eigen inzicht om in een eventuele rij 1.5 meter afstand tot andere gezelschappen aan te houden, danwel later terug te komen als het op dat moment te druk lijkt.
(Bij de binnenruimtes houdt de Ranger toezicht op het maximum toegestane aantal personen> momenteel niet van toepassing)

Medewerkers

Onze medewerkers zijn geïnstrueerd en getraind om een veilige en hygiënische werkplek voor henzelf en omgeving voor de gasten te behouden. Dit houdt onder andere in dat fysiek contact wordt vermeden zoals handen schudden. Bij gezondheidsklachten blijven medewerkers thuis, zodat zij geen gevaar vormen voor de bezoekers.

Customer Experience Team

Ons Customer Experience Team staat te allen tijde klaar om te helpen. Ook kunt u hier met al uw vragen terecht. De medewerkers van het Customer Experience Team zijn te vinden bij de blauwe parasol.

top-btn