Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Coronamaatregelen

Corona-
maatregelen

Voor een veilig en leuk dagje Dinoland.

Wij volgen de landelijke richtlijnen. Dinoland behoort tot de zogenoemde ‘doorstroomlokaties’. Derhalve is geen negatieve test of corona-testbewijs nodig. Ook mondkapjes zijn niet noodzakelijk. De 3G regel is op ons niet van toepassing.

Belangrijke informatie voorafgaand aan uw bezoek

 

Koop uw ticket online

De 1.5 meter afstand hoeft niet meer gehouden te worden. Toch blijven wij werken met tijdvakken om lange rijen te voorkomen, zodat een ieder zich prettig en veilig voelt tijdens een bezoek. Dit wordt gereguleerd via ons ticketsysteem en daarom is het noodzakelijk om uw bezoek vooraf te reserveren. Alle tickets zijn dagtickets.
Na het kiezen van een datum kunt u een tijdsblok van een half uur kiezen waarin u met uw gezelschap arriveert. Op die manier kunnen we de bezoekersstroom reguleren. U kunt tot sluitingstijd blijven.

Telefonisch kan niet worden gereserveerd.

Symptomen?

Heeft u symptomen, zoals hoesten, niezen, koorts of een loopneus, dan verzoeken we u om uw bezoek op een ander moment te plannen. U kunt contact met ons opnemen om de tickets te verschuiven via [email protected]

Geen negatieve corona-test nodig voor een bezoek!

Cadeaucodes

Heeft u een digitale cadeaucode of tegoedboncode, kunt u deze op een online boeking inwisselen. De codes beginnen altijd met FH. Wij doen niet mee aan actiepagina’s zoals Actie van de dag, heeft u daar codes voor dan is dat voor een ander dinopark!

Tijdens uw bezoek

Mondkapjes

Sinds zaterdag 26 juni zijn deze niet meer verplicht!

Richtlijnen en instructies

Bij iedere activiteit staan adviezen en richtlijnen. Wij verzoeken u om deze op te volgen. Ook vragen wij u de eventuele instructies van onze medewerkers op te volgen, zodat we er op die manier samen een geslaagd dagje uit van kunnen maken.

Horeca en contactloos betalen

Ons restaurant is helaas gesloten, maar op het terras kan wel gegeten en gedronken worden. Bestellen kan aan onze vernieuwde piloten-buitenbar ‘Goggles’.  In het restaurant kan de bestelling vervolgens afgehaald worden. We hebben dit jaar weer een uitgebreidere menukaart met verse produkten.

We werken dit jaar in Dinoland zoveel mogelijk contactloos. Dat betekent dat vrijwel al het betaalverkeer contactloos gaat.

Afstand

Afstand houden is sinds 25 september niet meer nodig. Wij vragen onze bezoekers wel om te respecteren indien een andere bezoeker hier nog wel behoefte aan heeft. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich fijn en veilig voelt in Dinoland.

Desinfectiestations

Op diverse plekken in het park kunt u uw handen desinfecteren. Wij vragen u om hier gebruik van te maken.

Klimwand en Hoogteparcours

Hiervoor kunt u zich aanmelden bij de Guest Experience bij deze beide activiteiten, te herkennen aan de blauwe parasol. U krijgt een nummer en dit nummer wordt aangegeven op de digitale teller. U houdt zelf in de gaten wanneer u aan de beurt bent. Belangrijk! Dit zijn de voorwaarden om mee te kunnen doen:

  • Voor het hoogteparcours is een minimale lengte van 1.30 meter vereist
  • Voor zowel klimwand als hoogteparcours geldt, dat deze alleen gebruikt kan worden door deelnemers met dichte schoenen. Slippers en sandalen zijn niet toegestaan, dit is niet veilig.
  • Voor beide activiteiten geldt, dat u ter plaatse een gezondheidsverklaring moet ondertekenen.
  • Lange haren moeten in een staart

Andere activiteiten

Alle andere activiteiten kunnen zonder reservering gedaan worden.

Medewerkers

Onze medewerkers zijn geïnstrueerd en getraind om een veilige en hygiënische werkplek voor henzelf en omgeving voor de gasten te behouden. Dit houdt onder andere in dat fysiek contact wordt vermeden zoals handen schudden. Bij gezondheidsklachten blijven medewerkers thuis, zodat zij geen gevaar vormen voor de bezoekers.

Customer Experience Team

Ons Customer Experience Team staat te allen tijde klaar om te helpen. Ook kunt u hier met al uw vragen terecht. De medewerkers van het Customer Experience Team zijn te vinden bij de blauwe parasol.

Skip to toolbar