maart 13, 2020

Coronamaatregelen

Voor een veilig en leuk dagje Dinoland.

We zijn blij dat we jullie weer mogen ontvangen. Veiligheid voor uw kinderen, uzelf en ons gaat boven alles, daarom hebben we de volgende maatregelen opgesteld:


Voorafgaand aan uw bezoek

Lagere capaciteit

Om ervoor te kunnen zorgen dat er onderling voldoende afstand (1,5 meter) gehouden kan worden, is het aantal bezoekers dat per dag een bezoek aan Dinoland kan brengen lager dan normaal.

Koop uw ticket online

Omdat er per dag wat minder bezoekers bij ons terecht kunnen, is het noodzakelijk om uw bezoek vooraf te reserveren. We werken met een begintijd zodat niet iedereen tegelijkertijd binnenkomt. Na binnenkomst mag u tot sluitingstijd blijven. Er zijn geen kassa’s geopend. Telefonisch kan niet worden gereserveerd.

Vrijkaarten

Beschikt u over papieren vrijkaartjes voor het seizoen 2020?
Stuurt u ons dan een mail (info@dinoland.nl) met daarin de volgende informatie:
Naam, aantal vrijkaartjes, nummers van de vrijkaartjes, gewenste datum van bezoek.
Wij boeken deze dan voor u in en zullen u dat per mail bevestigen. De tickets moet u op de dag van bezoek meenemen!


Tijdens uw bezoek

Klimwand en Hoogteparcours

Hiervoor kunt u zich aanmelden bij de Guest Experience bij deze beide activiteiten, te herkennen aan de blauwe parasol. U krijgt een nummer en dit nummer wordt aangegeven op de digitale teller. U houdt zelf in de gaten wanneer u aan de beurt bent. Belangrijk! Dit zijn de voorwaarden om mee te kunnen doen:

  • Voor het hoogteparcours is een minimale lengte van 1.30 meter vereist
  • Voor zowel klimwand als hoogteparcours geldt, dat deze alleen gebruikt kan worden door deelnemers met dichte schoenen. Slippers en sandalen zijn niet toegestaan, dit is niet veilig.
  • Voor beide activiteiten geldt, dat u ter plaatse een gezondheidsverklaring moet ondertekenen.

Dinoshow

De showtijden staan aangegeven. De rij wordt buiten geteld, er wordt een maximaal aantal bezoekers binnen gelaten conform Covid-19 richtlijnen. Wij vragen uw begrip als er geen ruimte meer is bij de show van uw keuze en het op een later tijdstip opnieuw te proberen. Bij de show worden spannende licht- en geluidseffecten gebruikt en luide muziek.

Andere activiteiten

Alle andere activiteiten kunnen zonder reservering gedaan worden. Wij vertrouwen hierbij op ieders medewerking en eigen inzicht om in een eventuele rij 1.5 meter afstand tot andere gezelschappen aan te houden, danwel later terug te komen als het op dat moment te druk lijkt.

Customer Experience Team

Ons Customer Experience Team staat te allen tijde klaar om te helpen. Ook kunt u hier met al uw vragen terecht. De medewerkers van het Customer Experience Team zijn te vinden bij de blauwe parasol.

Richtlijnen

Bij iedere activiteit staan adviezen en richtlijnen. Wij verzoeken u om deze op te volgen. Ook vragen wij u de eventuele instructies van onze medewerkers op te volgen, zodat we er op die manier samen een geslaagd dagje uit van kunnen maken.

Horeca

Ons restaurant is helaas gesloten, maar op het terras kan wel gegeten en gedronken worden. Bestellen kan aan de buitenbar. In het restaurant kan de bestelling vervolgens afgehaald worden.

Afstand

Volwassenen dienen minimaal 1,5 meter afstand tot andere volwassenen te houden. Kinderen ouder dan 12 jaar dienen ook minimaal 1,5 meter afstand tot volwassenen (buiten hun gezelschap) te houden. Kinderen onder 12 jaar hoeven onderling geen afstand te houden.

Symptomen?

Heeft u symptomen, zoals hoesten, niezen of een loopneus, dan verzoeken we u om uw bezoek op een ander moment te plannen.

Contactloos

We werken dit jaar in Dinoland zoveel mogelijk contactloos. Dat betekent dat vrijwel al het betaalverkeer contactloos gaat.

Desinfectiestations

Op diverse plekken in het park kunt u uw handen desinfecteren. Wij vragen u om hier gebruik van te maken.

Medewerkers

Onze medewerkers zijn geïnstrueerd en getraind om een veilige en hygiënische werkplek voor henzelf en omgeving voor de gasten te behouden. Dit houdt onder andere in dat fysiek contact wordt vermeden zoals handen schudden. Bij gezondheidsklachten blijven medewerkers thuis, zodat zij geen gevaar vormen voor de bezoekers.

BOEK NU BOEK NU
top-btn